Ανωτέρα Σχολή εικαστικών τεχνών και πολυμέσων στην περιοχή του Πειραιά - Γεωργίου, Μαρία
[ Πρόκειται για μία σχολή που περιλαμβάνει μεγάλους εργαστηριακούς χώρους όπου διδάσκονται μαθήματα ζωγραφικής + γλυπτικής καθώς και επιμέρους διδακτικές αίθουσες για τις εφαρμοσμένες τέχνες. Στο συγκρότημα, προσιτό στο κοινό λόγω της θέσης του στο κέντρο του Πειραιά, περιλαμβάνει εκθεσιακούς χώρους και αίθουσες διαλέξεων που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για το κοινό του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής. Επεξεργαζόμαστε κατάλληλα τον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος δημιουργώντας πορείες, χώρους στάσεις και ζώνες πρασίνου τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους επισκέπτες. Η τέχνη μετατρέπεται σε σημείο επαφής του συγκροτήματος με τους πολίτες και διευρύνει τους πνευματικούς τους ορίζοντες.]