Κέντρο επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης ατόμων με κινητικά προβλήματα - Λάγιου, Σοφία
[ Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης και έχει εύκολη πρόσβαση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περιλαμβάνει χώρους κατάρτισης, προκατάρτισης και κοινωνικοποίησης ατόμων με κινητικά προβλήματα. Στόχος ήταν η ανάδειξη των ικανοτήτων αυτών των ατόμων και η ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.]