Σχολή παραδοσιακών οικοδομικών τεχνικών στο Πυργάκι Αρκαδίας - Κατσάνου, Βασιλική
[Αποκατάσταση κι επανάχρηση παραδοσιακών κτισμάτων του χωριού, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, και εγκστάσταση νέων κτιρίων στο παραδοσιακό αυτό περιβάλλον.]