Επανάχρηση κλωστηρίων Λαυρίου : κέντρο έρευνας σύγχρονης τεχνολογίας στην κλωστοϋφαντουργία και εκθεσιακός χώρος - Αλτσιτζόγλου, Βαρβάρα
[Πάνω στο λιμάνι του Λαυρίου κάναμε μια επανάχρηση των κλωστηρίων Λαυρίου. Η πρόταση περιλαμβάνει χώρους έρευνας, έκθεσης, εκπαίδευσης και αναψυχής. ]