Το υβριδικό τοπίο : πόλη, πολεοδομία και αρχιτεκτονική σε εξέλιξη.. - Πουλοπούλου, Εύα
[Η εξέλιξη της αντίληψης για την πόλη, μέγεθος, πληθυσμός, τρόποι ανάπτυξης και σύγχρονος τρόπος ζωής. Οι νέες πραγματικότητες που αναδύονται και πώς επηρρεάζουν την πολεοδομία και την αρχιτεκτονική. ]