Νέος αεροσταθμός στην Κάρπαθο - Ρουσάκη, Σοφία
[Πρόκειται για τη μελέτη για το νέο αεροσταθμό Καρπάθου- ένα μικρό διεθνή αερολιμένα που εξυπηρετεί πτήσεις charter. Η εργασία αναφέρεται στα αεροδρόμια και στα στοιχεία που επιδρούν στο σχεδιασμό τους και εφαρμόζει τη θεωρία αυτή σε έναν ιδιαίτερου χαρακτήρα αεροσταθμό. Ασχολείται με τις ανάγκες του νησιού και γίνεται προσπάθεια σ΄ένα οριακό συνθετικό θέμα: πόση ελευθερία αρχιτεκτονικής έκφρασης μπορεί να υπάρξει σ΄ένα θέμα με δύσκαμπτο κτιριολογικό πρόγραμμα. ]