Αντι-μέτωποι με το απρόοπτο : οικισμός έκτακτης ανάγκης - Μιχαήλ, Αιμίλιος
[Προτείνεται οικισμός για την κάλυψη εκτάκτων περιπτώσεων κατά τις οποίες απαιτείται άμεση στέγαση μεγάλου αριθμού οικογενειών. Ο οικισμός λειτουργεί μέχρι την πλήρη και μόνιμη αποκατάσταση των πληγέντων ή την άρση του γεγονότος που προκάλεσε την απομάκρυνση των πληθυσμών από τις μόνιμες στέγες τους. Ο οικισμός σχηματίζεται από μονάδες αυτοτελείς εξοπλισμένες που κατασκευάζονται από fiberglass και έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης (στη λογική των container). Επιπλέον μπορούν να συνδιαστούν, να επεκταθούν ώστε να καλύψουν περισσότερες ανάγκες. ]