Κατοικία +χρονη : η εμπειρία των ψηφιακών ρυθμίσεων - Ζήνδρου, Ιουλιέττα
[Επαναπροσδιορισμός του μηχανισμού κατοίκισης μέσα από έννοιες όπως η δυνητικοπίση, η διασύνδεση και η μεταβλητότητα. Πώς οι νέες τεχνολογίες επηρεάζουν το σχεδιασμό (παραγωγή) της κατοικίας αλλά τελικά και την ίδια τη φύση του "κατοικώ". Εφαρμογή της mass customization και της swarm architecture (bottom-up system) στην κατοικία. ]