Οικιστικό συγκρότημα στη Γλυφάδα - Κανάκης, Μιχαήλ
[ Επρόκειτο για ένα συγκρότημα κατοικιών στη περιοχή της Γλυφάδας σε ένα οικόπεδο 3400 τμ. Η σύνθεση έγινε με ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία των κατοίκων διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητά τους. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η σημαντική έκταση ελεύθερου χώρου (κοινόχρηστου) καθώς και οι κλειστοί χώροι συνεύρεσης. Μέσα στις αρχές σχεδιασμού ήταν η τυποποίηση χώρων και όχι διαμερισμάτων. Η παρουσία επίσης τεχνικών παθητικού βιοκλιματικού σχεδιασμού είναι εμφανής . Να σημειωθεί ότι τα διαμερίσματα καθώς και τα studios αναφέρονται στον άγνωστο πελάτη της Γλυφάδας .]