Ανάπλαση πρώην στρατοπέδου Σπυρούδη στην Αγία Παρασκεύη - Σολωμού, Όλγα
[ Στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη στην Αγία Παρασκευή επιθυμεί ο Δήμος να μεταφέρει τις λειτουργίες του πνευματικού κέντρου και να δημιουργήσει έναν πολιτιστικό και αθλητικό χώρο. Έτσι προτείνω την ανάπλαση του οικοπέδου με βασικές αρχές τη διατήρηση του πρασίνου και τη προσθήκη νέου, την οργάνωση των βασικών κινήσεων παράλληλα με τη πορεία του νερού και των λουλουδιών που φυτεύονται και τη διατήρηση σαν σχήμα των έξι κτιρίων κοντά στην εκκλησία, αλλά με κατασκευή τους με νέα, καλύτερα υλικά ώστε στο σύνολό τους να μοιάζουν με παιχνίδια παραταγμένα, όπως οι στρατιώτες παλιότερα στη σειρά. Ακόμα κατασκευάζεται ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων, αλλά στη θέση του υπάρχοντος, και τοποθετούνται και κερκίδες. Επίσης, κατασκευάζονται ξύλινα στέγαστρα στις εισόδους και μια καφετέρια ανάμεσα στους χώρους πολιτισμού και αθλητισμού για αναψυχή . ]