Συγκρότημα κατοικιών στο Γκάζι - Φασουλάκη, Ελένη
[ Συγκρότημα κατοικιών στο νότιο Γκαζοχώρι. Απαρτίζεται από 21 κατοικίες και 6 εργαστήρια. Γίνεται μελέτη των ποιότητων χώρου που προκύπτουν από την ένταξη ενός συγκροτήματος κατοικιών στον αστικό ιστό .]