Ανάπλαση παλαιών λατομείων Ελευσίνας - Παπαλαμπρόπουλος, Λεωνίδας
[ Με την αλλαγή χρήσης των λατομείων Ελευσίνας, προτείνεται η ένταξή τους στον αστικό ιστό. Διαμορφώνεται ένα κέντρο παραγωγής και έκθεσης του έργου τέχνης με υπερτοπικό χαρακτήρα. Παράλληλα αξιοποιείται ο πολυλειτουργικός χαρακτήρας για την οικειοποίηση του χώρου και από τους πολίτες της Ελευσίνας. ]