Σχολή αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα - Μπασιάκου, Βασιλική
[ Η Στεμνίτσα είναι ένας οικισμός με παράδοση στην τέχνη της Αργυροχρυσοχοΐας. Ιδρύθηκε εκεί σχολή από το 1976 και λειτουργεί στο σχολείο του χωριού. Η ιδέα ξεκίνησε από ένα μονοπάτι που συνδέει τους δύο λόφους του οικισμού και γύρω από αυτό διαμορφώθηκαν οι όγκοι της σχόλης. ]