Κέντρο λουτροθεραπείας και αναψυχής στις Θερμοπύλες - Νάστου, Ελένη
[ Λουτρά, χώροι αισθήσεων, προορίζονται για αναζωογόνηση, αναψυχή αλλά και ίαση. Όλες οι αισθήσεις ενεργοποιούνται. Το νερό αλληλεπιδρά με το φως στις γεωμετρικοποιημένες σπηλιές του νερού και δημιουργούν μυστηριώδη παιχνίδια. Το σώμα καλείται να βιώσει τις διάφορες καταστάσεις του νερού και του φωτός. ]