Μελέτη συντήρησης και αποκατάστασης κτιρίου παλαιού παγοποιείου στην Αμφιλοχία και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο - Κοντονίκα, Σταυρούλα
[ Η εργασία αφορά στη διατήρηση ενός ισογείου ερείπιου (1880) με αρχική εμπορική χρήση στην Αμφιλοχία. Το κτίριο βρίσκεται σε κακή δομική κατάσταση, αλλά μορφολογικά διατηρεί κάποια ενδιαφέροντα, για τον αρχιτεκτονικό πλούτο της περιοχής, στοιχεία. Μέσα στο λίθινο κέλυφος και σε απόσταση 15 εκ. από αυτό εντάσσεται ένας μεταλλικός φέρων οργανισμός που διαμορφώνει 2 στάθμες. Στην πρώτη στάθμη δημιουργείται αίθουσα πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων ενώ στη δεύτερη η παιδική βιβλιοθήκη του δήμου. ]