Παραμετρικός σχεδιασμός : αποδίδοντας παραμετρικά χαρακτηριστικά στη σύνθεση, την αναπαράσταση και την υλική διάσταση του αρχιτεκτονικού χώρου - Κανέλλος, Αναστάσιος
[Πρόκειται για μια αναλυτική προσέγγιση της αρχιτεκτονικής διαδικασίας (σύνθεση, αναπαράσταση, κατασκευή) με κεντρικό άξονα τη συνειδητοποίηση της έννοιας της παραμέτρου. Παρουσιάζονται μεθοδολογίες, εργαλεία και νέες αντιμετωπίσεις στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική με βάση τη χρήση των δυνατοτήτων της πληροφορικής και του Η/Υ. ]