Σχεδιάζοντας το κενό βιομηχανικό τοπίο : η περίπτωση του Γυψάδικου στη Δραπετσώνα - Βορεάκου, Μυρτώ - Μαρία
[Η διπλωματική αφορά στο σχεδιασμό του κενού βιομηχανικού τοπίου, στην περιοχή του Γυψάδικου στην πρώην λιμενοβιομηχανική ζώνη της Δραπετσώνας. Σχεδιάζεται ένας δημόσιος υπαίθριος χώρος πολλαπλών δράσεων με χαρακτήρα αναψυχής (landscape). ]