Αποκατάσταση και αλλαγή χρήσης σε παραδοσιακό κτίσμα στις Πινακάτες Πηλίου - Σαράντου, Σοφία
[Η πλήρης αποτύπωση και παθολογία ενός αρχοντικού στις Πινακάτες Πηλίου. Η πρόταση αλλαγής χρήσης (μετατροπή σε ξενώνα) και οι οικοδομικές λεπτομέρειες για τη στατική επάρκεια του κτιρίου. ]