Κέντρο εναλίων αρχαιολογικών ερευνών - Λάσκαρη, Άννα
[Πρόκειται για ένα ερευνητικό κέντρο ενάλιας αρχαιολογίας στο Δοκό, ένα ακατοίκητο ξερονήσι κοντά στην Ύδρα όπου έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ναυάγιο στον κόσμο. Οι βασικές λειτουργικές ενότητες είναι: -υποβρύχιος ερευνητικός σταθμός με βαθυσκάφος και σχολή καταδύσεων, -κέντρο συντήρησης, αποτύπωσης, φύλαξης ευρημάτων, -χώρος έκθεσης, φύλαξης, -εστιατόριο, -χώροι διαμονής (ξενώνες, ανεξάρτητες κατοικίες). ]