Κέντρο πολυμεσικών και οπτικοακουστικών εφαρμογών - Κριτσιώτης, Αναστάσιος
[Πρόκειται για ένα κτήριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής, και διαχέεται στο χώρο με όγκους που άλλοτε είναι ορατοί και άλλοτε όχι. Η όλη λειτουργία εξελίσσεται τόσο υπογείως όσο και υπαιθρίως. Στην ουσία πρόκειται για ένα κτήριο που δίνει την δυνατότητα που μπορεί να ανπτυχθεί και ως χώρος πρασίνου. ]