Ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης : ολυμπιακά προπονητήρια = Vouliagmeni nautical club : olympic training facilities - Τσίκλου, Ευγενία
[Πρόκειται για ένα σύγχρονο μεταλλικό στέγαστρο στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Βασικός στόχος αποτέλεσε η ένταξη του στεγάστρου στη μορφολογία της περιοχής και η κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων ενός ολυμπιακού προπονητηρίου με την προσθήκη νέων χώρων και τη διατήρηση και εκσυγχρονισμό των παλιών. Βασικός στόχος η βιοκλιματική λειτουργία. ]