Φεστιβάλ χορού Καλαμάτας στο λιμάνι - Πουλόπουλος, Κωνσταντίνος
[Σύνδεση των δύο παραλιακών ζωνών (Α και Δ) και δημιουργία κατάληξης στον κεντρικό άξονα ΒΝ με την εισαγωγή χρήσης πολιτισμού μέσα από το φεστιβάλ χορού .]