Ο κύκλος της ασβέστου - Χρόνης, Γιώργος ([χ.ό.], 2004)
[Ιστορική χρήση της ασβέστου, παραγωγή ασβέστου. Δομικές εφαρμογές ασβέστου στα κονιάματα και τα επιχρίσματα, στα χρώματα και στη Συντήρηση Μνημείων.]