Μονάδα φιλοξενίας και υδροθεραπείας στην Κρήτη - Δρακωνάκη, Κωνσταντίνα
[Πρόκειται για μία μονάδα φιλοξενίας σε συνδυασμό με μία ειδικευμένη υπηρεσία, αυτήν ενός κέντρου υδροθεραπείας. Βρίσκεται στην Κρήτη. Η περιοχή μελέτης μας βρίσκεται στον οικισμό Σίσσυ και το οικόπεδο (περίπου 23 στρέμματα) στην ΒΔ πλάγια του χωριού με ΒΑ προσανατολισμό. Βασικές συνθετικές αρχές είναι η διαμόρφωση ενός συγκροτήματος που εσωκλείει κομμάτια του τοπίου και συντίθεται από αυτά. Γι'αυτό δημιουργείται σύνολο από τοιχεία - όρια που δρουν ως αναλημματικοί τοίχοι και συνδέουν το σύνολο της σύνθεσης. Η επανάληψή τους δημιουργεί επάλληλα επίπεδα. Το έδαφος αναδιπλώνεται παράγοντας χώρους και τέλος διασκόρπισμένες μονάδες ολοκληρώνουν τη σύνθεση.]