Κατασκευές με "ημερομηνία λήξεως" - Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2004)
[Η διάλεξη περιλαμβάνει διερεύνηση του όρου εφήμερο σε σχέση με τον χρόνο και την αρχιτεκτονική. Αναφορές σε εφαρμογές και παραδείγματα στην αρχιτεκτονική (κατοικία, δημόσιο χώρο/κτίρια).]