Η αντίληψη του ελάχιστου στον εικαστικό χώρο και την αρχιτεκτονική - Αμπάζη, Ευαγγελία ([χ.ό.], 2004)
[Η αντίληψη του ελάχιστου στον εικαστικό χώρο και την αρχιτεκτονική. Το αντικείμενο της έρευνας αφορά τα εκφραστικά κινήματα της νεότερης δυτικής τέχνης, που χαρακτηρίζονται από την απαίτηση του ελάχιστου και που περιγράφονται με τον όρο "μινιμαλισμός". Προσέγγιση, ανάλυση, αναζήτηση πηγών μινιμαλισμού, ως τρόπου σκέψης και έκφρασης.]