Ο αυθαίρετος οικισμός του περάματος και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική - Τζαρτζάνης, Νίκος ([χ.ό.], 2004)
[Αρχιτεκτονική ανάλυση του αυθαίρετου οικισμού του περάματος και σύγκρισή του με παραδοσιακούς οικισμούς.]