Οι πόλεις των φτωχών στη Λατινική Αμερική - Δεληκάρη, Βενετία ([χ.ό.], 2004)
[Εκβιομηχάνιση και αστικοποίηση στη Λατινική Αμερική. Διαμόρφωση των μεγαλουπόλεων. Τα χαρακτηριστικά των μεγαλουπόλεων. Η στέγαση στις παραγκουπόλεις.]