Αρχιτεκτονική μορφή και στατική λειτουργία - Κωττίδη, Βασιλική ([χ.ό.], 2004)
[Η σχέση αρχιτεκτονικής μορφής-στατικής λειτουργίας μέσα από μια σύντομη ιστορική αναδρομή, από την αρχαία Ελλάδα στον 20ό αιώνα και το μοντέρνο κίνημα. Νέα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Μορφολογική-κατασκευαστική ανάλυση κτιρίων διάσημων αρχιτεκτόνων της εποχής μας, προς αναζήτηση αν η σχέση μορφής-κατασκευής τεκμηριώνεται ουσιαστικά και σήμερα.]