Υπάρχουν fractals στην αρχιτεκτονική του Le Corbusier και του Frank Lloyd Wright; - Σούλτη, Ελένη ([χ.ό.], 2004)
[Τα fractals υπάρχουν παντού στη φύση και οι ιδιότητές τους επιτρέπουν τη χρήση τους σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων και η αρχιτεκτονική. Υπάρχουν ίσως αρχιτέκτονες, οι οποίοι ασυνείδητα δούλεψαν με τρόπο που πιθανά τους συσχετίζει με τα fractals. Ο Le Corbusier και ο Wright ίσως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ο πρώτος λόγω του Modulor που είναι κατασκευασμένο με αναδρομικές διαδικασίες και ο δεύτερος λόγω της μίμησης φυσικών δομών στο έργο του.]