Η εμπορική πολυκατοικία στο τέλος του 20ου αιώνα (1985-2004) - Αποστολόπουλος, Αναστάσιος ([χ.ό.], 2004)
[Προσπάθεια προσέγγισης του φαινομένου της εμπορικής πολυκατοικίας στην Αθήνα σε 2 περιοχές μελέτης (Αγ. Αρτέμιος, Άνω Γλυφάδα) και διερεύνηση των παραγόντων - μηχανισμών που επιδρούν στο τελικό αποτέλεσμα.]