Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09/07/04 - Κουφάκης, Γιώργος ([χ.ό.], 2004)
[Αναλώστε με χωρίς τύψεις. Αφήγηση του 20ού αιώνα με πρωταγωνιστή το μεταμοντέρνο timeline - με τομές -. Μια αποσπασματική αφήγηση - τράπεζα πληροφοριών, ανάγκη για μια συγκροτημένη αφήγηση του αιώνα που μόλις πέρασε.]