Κριτική αποκατάστασης νεοκλασσικών κτιρίων που έχουν μετατραπεί σε χώρους ψυχαγωγίας στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο - Βόϊνα, Μαρίνα ([χ.ό.], 2004)
[Κριτική αποκατάστασης νεοκλασσικών κτιρίων με χρήση ψυχαγωγίας (μπαρ - εστιατόρια) στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο.]