Μνήμη και αντίληψη του χώρου - Ράγκος, Νικόλαος ([χ.ό.], 2004)
[Ανάλυση των εννοιών μνήμη και αντίληψη σε σχέση με το χώρο και πιο συγκεκριμένα με τον αττικό χώρο. Διαπιστώσεις πάνω στις διαδρομές του παρατηρητή στους δρόμους της πόλης. Η κίνησή του, ο τρόπος αντίληψης των διαδρομών, το αντιληπτικό αποτέλεσμα.]