Ο Eisenman και η ελευθερία στον τρόπο επεξεργασίας αρχιτεκτονικών μορφών - Μαρτός, Μιχάλης ([χ.ό.], 2004)
[Βασικές αρχές σχεδιασμού του Eisenman. Θεωρητική σκέψη, σχεδιαστικά μέσα, συνθετικοί τρόποι. Μελέτη των γενικών αρχών του σχεδιασμού του Eisenman χωρίς εστίαση σε συγκεκριμένους τρόπους ή λεπτομέρειες. Μελέτη για τη δημιουργία προσωπικού τρόπου σχεδιασμού.]