Διερεύνηση σχέσης design-τέχνης - Καραπαλκάκη, Χριστίνα ([χ.ό.], 2004)
[Στην εργασία αυτή ασχολήθηκα με τη διερεύνηση των ορίων ανάμεσα στους χώρους της τέχνης και του design (βιομηχανικού) εξετάζοντας απόψεις (πολλές φορές συγκρουόμενες) ανθρώπων σχετικά με τα αντικείμενα. Παρουσιάζονται αρκετά παραδείγματα αντικειμένων design (με έμφαση στα καθίσματα) τόσο από designers όσο και από καλλιτέχνες. Στο παράρτημα επισυνάπτονται αυτούσιες και 5 συνεντεύξεις με έλληνες δημιουργούς.]