Σταθμοί του μετρό και τέχνη - Κολτσίδας, Γεώργιος ([χ.ό.], 2004)
[Τι έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στους σταθμούς του μετρό και τα έργα των σύγχρονων καλλιτεχνών που φιλοξενούνται στους σταθμούς.]