Αναψυχή + θάλασσα : η αποίκηση των ακτών - Παπαχρήστου, Μαρία ([χ.ό.], 2004)
[Διερεύνηση του τρόπου οργάνωσης των παραλαθαλάσσιων χώρων αναψυχής στον ελλαδικό χώρο μέσα από τα πρώτα δείγματα που έχει να επιδείξει η ελληνική αρχιτεκτονική την περίοδο 1956-1967.]