Νεκρή φύση - Αγγελοπούλου, Σίσσυ ([χ.ό.], 2004)
[Παρουσιάζουμε 3 νεκροταφεία του 20ού αιώνα, η επιλογή των οποίων έγινε με βάση τους διαφορετικούς χειρισμούς του τοπίου. Τα αντικείμενα της μελέτης είναι το νεκροταφείο Woodland στη Σουηδία, το νεκροταφείο στη Modena της Ιταλίας και το νεκροταφείο της Igualada στην Ισπανία.]