Αναγνώσεις του κενού - Λέντας, Αλκιβιάδης ([χ.ό.], 2004)
[Προσέγγιση της έννοιας "κενό" σε τομείς, όπως οι εικαστικές τέχνες, το θέατρο, η αρχιτεκτονική, η λογοτεχνία, η φιλοσοφία και η φυσική, μέσω αντιπροσωπευτικών παραδειγμάτων. Το "κενό" σε διάφορες ερμηνείες του.]