Πόλη : αναζητώντας ερμηνευτικούς τρόπους - Καραγιώργη, Χριστιάνα ([χ.ό.], 2004)
[Μια αναζήτηση "τρόπων" με τους οποίους η πόλη ερμηνεύεται. Μέσα από διακριτά πεδία, η πόλη ως οντότητα περιέχει πολλαπλούς εαυτούς - η ταυτότητά της διαστέλλεται. Στο επίπεδο της εμπειρίας στο "τοπίο" της , η πόλη εντοπίζεται μέσα από ποιότητες μερικότητας, εσωτερικότητας, ετερότητας και επιθεμάτων. Αποτελεί ένα παλίμψηστο (κειμένων επί κειμένων) του οποίου οι εκφάνσεις (χωρικές, χρονικές) αποκαλύπτονται στιγμιαία.]