Εικονική αρχιτεκτονική - Αυγουστάκη, Ελένη ([χ.ό.], 2004)
[Το θέμα πραγματεύεται το πώς θα επηρρεάσει ο κυβερνοχώρος την αρχιτεκτονική του μέλλοντος. Γίνεται μια αναφορά στις έννοιες του πραγματικού και του εικονικού και στη σχέση μεταξύ τους.]