Το φυσικό φως στην αρχιτεκτονική - Παπαϊωάννου, Αντωνία ([χ.ό.], 2004)
[Στην εργασία αυτή θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα η έννοια του φυσικού φωτός σε σχέση με την αρχιτεκτονική. Επίσης θα διερευνηθεί το πώς το φυσικό φως ενέπνευσε σημαντικούς αρχιτέκτονες και οδήγησε στην εξέλιξη μιας πιο εξωστρεφούς και διαφανούς αρχιτεκτονικής.]