Δίκτυα αστικών σιδηροδρόμων : η ανάπλαση των σταθμών του ΗΣΑΠ - Κατσαρός, Αντώνης ([χ.ό.], 2004)
[Ανάλυση τριών σταθμών σε τρία επίπεδα λειτουργικό, συμβολικό, τεχνολογικό. Αξιολόγηση των τριών παρεμβάσεων αλλά και του συνολικού δικτύου του ΗΣΑΠ. Όλων των παραπάνω προηγείται η ανάλυση του ρόλου των μέσων μεταφοράς στη σύγχρονη πόλη.]