Σύγχρονοι ταξιδιώτες : μοντέλα διαμονής τους στα αστικά κέντρα - Γκόνη, Ελένη ([χ.ό.], 2004)
[Ανάλυση των μοντέλων χώρων διαμονής των ταξιδιωτών, όπως εξελίχθηκαν από το 1950 και μετά. Προσέγγιση στον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο ταξιδιώτης τους χώρους του ξενοδοχείου ιδιωτικούς και δημόσιους.]