Εικαστικές αναφορές στο χώρο και το χρόνο : Χάρης Κοντοσφύρης - Γκιάφη, Θεοδώρα ([χ.ό.], 2004)
[Το εικαστικό έργο του καλλιτέχνη, από την περίοδο 1988-2004. Πίνακες - αναφορές - δημοσιεύματα - άρθρα - κριτικές.]