Οι ολυμπιακοί αγώνες στην τέχνη της αρχαϊκής και κλασσικής εποχής - Καρζής, Βασίλης ([χ.ό.], 2004)
[Οι ολυμπιακοί αγώνες στην τέχνη της αρχαϊκής και κλασσικής εποχής. Αναζήτηση της ιστορικής εξέλιξης των αθλημάτων μέσα από τις παραστάσεις αγγείων και γλυπτών έργων. Παρουσίαση των αγωνισμάτων, τρόπος διεξαγωγής τους και πολύτιμες πληροφορίες για την συμβολή της τέχνης στην διατήρηση και εκμάθηση των πληροφοριών γύρω από τα αγωνίσματα στην αρχαία εποχή.]