Barragan : μια αυτοβιογραφική αρχιτεκτονική - Γάκη, Ουρανία ([χ.ό.], 2004)
[Πως επηρεάστηκε η αρχιτεκτονική του L.B. από τις αναμνήσεις που είχε από τα παιδικά του χρόνια. Οι άνθρωποι που γνώρισε, τα μέρη που πήγε και όσα είδε, πως έπαιξαν ρόλο στην δημιουργία της καλλιτεχνικής του φύσης. Περιγραφή ορισμένων έργων του.]