Από τη Λήδρα στη σύγχρονη πραγματικότητα : η περιτειχησμένη πόλη της Λευκωσίας - Παπανικολάου, Αρίστη ([χ.ό.], 2004)
[Αναλύονται και περιγράφονται τα ιστορικά και πολιτικά γεγονότα που επηρέασαν την ανάπτυξη της πόλης. Ταυτόχρονα επιχηρείται η παρουσίαση της σημερινής εικόνας της πόλης.]