Μοτοσικλέτες : "τα έργα τέχνης μας πηγαίνουν αλλού" - Σταθόπουλος, Γιάννης ([χ.ό.], 2004)
[Η σχέση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με το σχεδιασμό μοτοσυκλετών. Ιστορική αναδρομή. Οι αγώνες και η μοτοσυκλέτα. Ο μύθος του παράνομου μοτοσυκλετιστή. Συμπεράσματα για το σύγχρονο design.]